Om Hæstrup VVS

bygning

Hæstrup VVS A/S beskæftiger ca. 30 højt kvalificerede medarbejdere. Vi udfører alle former for VVS, Kloak og Blikkenslager arbejde med udgangspunkt i vores værksted i Hæstrup, lige udenfor Hjørring.

Vi er en moderne installatør-forretning med fokus på at udføre kvalitetsarbejde indenfor de aftalte rammer. Udover at servicere private kunder i hele vendsyssel har vi et glimrende samarbejde med flere bygge og typehus-firmaer, tømrermestre, industrier, boligforeninger og forsikringsselskaber.

Hæstrup VVS A/S fusionerede i januar 2016 med Byens Blikkenslager og VVS-forretning. Efter fusionen drives den samlede virksomhed videre under navnet Hæstrup VVS A/S.

Fusionen markerede starten på et generationsskifte hos Hæstrup VVS A/S, hvor Frede Jensen pr. 1. september 2017 har overdraget virksomheden endeligt til Henrik Højmark Hansen.

Hæstrup VVS blev etableret i 1953 af Arne Jensen, der grundlagde en alsidig forretning, som gennem årene har forstået at følge med tiden og tilpasse sig årtiers store teknologiske udvikling inden for faget. I 1986 blev Frede Jensen, søn af Arne Jensen, hovedaktionær i Hæstrup VVS, da virksomheden blev omdannet til et aktieselskab. Med mere end 60 år i branchen har Hæstrup VVS været med lige fra central- og fjernvarme, fra olie til naturgas og til alternative energikilder som jordvarme, solvarme og varmepumper.

Hæstrup VVS løser opgaver for private i form af traditionelt VVS-, Kloak- og blikarbejde, for andre bygge- virksomheder samt erhverv og industri, der nyder gavn af virksomhedens store viden og erfaring. Hæstrup VVS beskæftigede godt 20 medarbejdere ved fusionen.

Læs mere om fusionen samt historik i begge virksomheder ved at åbne vores profilavis udgivet ifbm. Fusionen.
Du finder avisen ved at klikke her