Om Hæstrup VVS

Hos Hæstrup VVS A/S beskæftiger vi ca. 40 højt kvalificerede medarbejdere. Vi udfører alle former for VVS, Kloak og Blikkenslager arbejde med udgangspunkt i vores værksted i Hæstrup, lige udenfor Hjørring.

Vores historie

1953 - Etablering af Hæstrup VVS

Hæstrup VVS blev etableret i 1953 af Arne Jensen, der grundlagde en alsidig forretning, som gennem årene har forstået at følge med tiden og tilpasse sig årtiers store teknologiske udvikling inden for faget

1986 - Hæstrup VVS bliver til et aktieselskab

I 1986 blev Frede Jensen, søn af Arne Jensen, hovedaktionær i Hæstrup VVS, da virksomheden blev omdannet til et aktieselskab. Med mere end 60 år i branchen har Hæstrup VVS været med lige fra central- og fjernvarme, fra olie til naturgas og til alternative energikilder som jordvarme, solvarme og varmepumper.

2016 - Fusion mellem Hæstrup VVS og Byens Blikkenslager

Hæstrup VVS A/S fusionerede i januar 2016 med Byens Blikkenslager og VVS-forretning. Efter fusionen drives den samlede virksomhed videre under navnet Hæstrup VVS A/S.

Fusionen markerede starten på et generationsskifte hos Hæstrup VVS A/S, hvor Frede Jensen pr. 1. september 2017 har overdraget virksomheden endeligt til Henrik Højmark Hansen.

2023 - 70 års fødselsdag

I 2023 fejrede vi hos Hæstrup VVS vores  70 års fødselsdag. 

I anledning af denne dag, fik alle vi ansatte hos Hæstrup VVS lavet en video til vores Chef. 

Se den her

2024 - Hæstrup VVS idag

Henrik Højmark Hansen er idag indehaver af Hæstrup VVS.

Vi løser opgaver for private i form af traditionelt VVS-, Kloak- og blikarbejde, for andre bygge- virksomheder samt erhverv og industri, der nyder gavn af virksomhedens store viden og erfaring. Hæstrup VVS beskæftigede før fusionen godt 20 medarbejdere, et tal der i 2023 er fordoblet med nu knap 40 ansatte.  

Vil du vide mere?

Læs mere om fusionen samt historik i begge virksomheder ved at åbne vores profilavis udgivet ifbm. Fusionen.

Skal vi hjælpe dig med din næste opgave?

Book dit næste besøg eller indhent et uforpligtende tilbud

Mvh. Henrik - Indehaver

Online booking